Over PIT

 

'Na een periode als intercedent werkzaam te zijn geweest bij een uitzendbureau en vervolgens 5 jaar als Corporate Recruiter/HR Manager aan de andere kant van de arbeidsbemiddeling actief te zijn geweest heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben voor mijzelf begonnen onder de naam van: PIT Recruitment'.

'Aangenaam, mijn naam is Bas Versnel en ik ga graag de uitdaging aan om technisch talent te koppelen aan innovatieve, technische bedrijven in de regio'.

 

 

PIT Recruitment helpt organisaties bij het vinden van technisch talent en bemiddelt technici naar hun droombaan.

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat er veelal gekeken wordt naar 'hard skills'​, bij PIT kijken we verder dan deze harde criteria, vooral een juiste match op basis van persoonlijkheid en karakter draagt bij aan een lange termijn relatie.

Mede door een gedegen ervaring in het werven, selecteren en begeleiden van technische talenten op verschillende niveaus zult u in PIT Recruitment een partner vinden die meedenkt in het volledige wervingsproces.

PIT Recruitment is gespecialiseerd in de werving & selectie of detachering op gebied van o.a.:

- Werktuigbouwkunde
- Elektrotechniek
- Scheepsbouwkunde
- Civiele techniek

Dus bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoekt u voor uw organisatie een talentvolle nieuwe medewerker, neem dan contact op met ons.

 

0186 - 64 55 35
06 12768 218